Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA INTERNET PORTALA „ADAPTACIJA STANA NET“

Dobro došli na stranice “Adaptacija-stana.net” u daljnjem tekstu adaptacija stana. Ova stranica se najbolje može pregledavati u najnovijim verzijama svih komercijalno dostupnih pretraživača.

Ovaj portal je vlasništvo tvrtke “Breškić” d.o.o. Zumbula 5   Sesvete

Korištenje ove internet stranice te informacije i materijali koji se na njoj nalaze su mogući samo uz vaše prihvaćanje Uvjeta korištenja. Vaše korištenje ove internet stranice ili bilo kojeg sadržaja na njoj podrazumijeva vaše saznanje i prihvaćanje naših Uvjeta korištenja. Ako se ne želite vezati tim uvjetima i postupati u pravilu sa sljedećim, ne možete koristiti ovu internet stranicu ili bilo koji njezin sadržaj.

Portal “Adaptacija stana” ima sva prava, i diskreciju, mijenjati, dodavati ili ukloniti bilo koji uvjet ili odredbu ovdje sadržanu bez ikakve prethodne najave ili obavijesti. Bilo kakve promjene ovih Uvjeta korištenja će biti odmah primijenjene nakon što su napravljene potrebne izmjene u tekstu, Uvjeta korištenja na ovoj internet stranici.

Pristajete pregledavati s vremena na vrijeme ove Uvjete korištenja i svako vaše sljedeće pregledavanje ove internet stranice podrazumijeva da pristajete i na sve promjene nastale u Uvjetima korištenja u međuvremenu.

Ova internet stranica je samo za informativnu upotrebu i nema namjeru davati nikakav specifičan stručni ili profesionalan savjet ili uputu. Namijenjena je samo za vaše osobno, ne komercijalno korištenje, i ne u svrhu prodaje, distribucije ili bilo kojeg drugog korištenja od vaše strane, ni na koji način. Osim ako je drukčije napomenuto na ovoj internet stranici, možete prikazati, skinuti sadržaj, arhivirati ili isprintati jednu kopiju određenog sadržaja koji vas zanima, isključivo za osobnu, nekomercijalnu upotrebu.

Adaptacija stana  zadržava pravo, i diskreciju, mijenjati, onemogućiti pristup, privremeno ili stalno, svima ili bilo kojem dijelu ove internet stranice ili bilo kojim informacijama koje se ovdje nalaze bez obaveze i obavijesti Vama.

Rad ove internet stranice i svih sadržanih informacija, preuzet ili korišten izravno s ove internet stranice, su vam ponuđeni bez ikakvih garancija.

Kao posjetitelj ove internet stranice, prihvaćate i slažete se s tim da će vaše korištenje bilo kojih informacija dostupnih na ovoj internet stranici, kao i stranice same, biti u potpunosti na vašu odgovornost.

PRIVATNOST

Adaptacija stana  cijeni privatnost svojih posjetitelja. Sve ankete koje se provode na ovoj internet stranici su u potpunosti anonimne i ni na koji način ne pratimo ili uzimamo podatke od naših korisnika.

POVJERLJIVOST I PRIJENOS PODATAKA PUTEM INTERNETA

Prijenos podataka ili informacija (uključujući komunikaciju e-mailom) putem interneta ili drugih javno dostupnih mreža nije siguran, i subjekt je mogućeg gubitka, presretavanja ili izmjene prilikom prijenosa. Prema tome, ne pretpostavljamo niti kakvu odgovornost za bilo kakvu štetu koju možete iskusiti ili troškova kojima to može rezultirati kao posljedica prijenosa preko interneta ili drugih javno dostupnih mreža, kao što su prijenosi koji uključuju komunikaciju putem e-maila s nama (uključujući one koji mogu sadržavati osobne podatke ili podatke o kreditnoj kartici). Potrudit ćemo se zaštititi privatnost vaših informacija koje nam date i postupati s takvim informacijama u skladu s Uvjetima korištenja.

OBVEZE KORISNIKA

Prihvaćate slijediti sve primjenjive zakone i pravila kada koristite ovu stranicu. Isto tako, prihvaćate da nećete:

  1. postaviti i pisati na ovu internet stranicu sadržaj:
  • koji je nije u skladu sa zakonom, koji je uvredljiv, prijeteći, štetan, nepristojan, agresivan, pogrdan ili bilo koji drugi koji je jednako nepoželjan
  • koji krši intelektualno vlasništvo, privatnost, prava publiciteta, i ostala vlasnička prava drugih
  • koji sadrži viruse, Trojan horses, time bombs, i ostale štetne programe ili elemente
  1. remetiti, opterećivati ili pokušati ostvariti neautoriziran pristup bilo kojem dijelu ove internet stranice, njihovim kompjutorskim sustavima, serverima ili mrežama
  2. prenositi bezvrijednu poštu, lančana pisma, ili drugu nevažeću elektroničku poštu ili poruke koje se mogu duplicirati
  3. pokušati sakupiti informacije o posjetiteljima naše internet stranice ili drukčije pokušati doći do podataka
  4. prodavati pristup ili korištenje ove internet stranice, uključujući bilo koji njezin sadržaj, preuzet ili pristupljen izravno s internet stranice, osim uz posebno dopuštenje.

OŠTETA KORISNIKA

Prihvaćate nadoknaditi štetu, braniti i držati nas, kao i naše partnere i suradnike, nedužnima za bilo kakav gubitak, odgovornost, žalbu, zahtjev, štetu ili troškove (uključujući opravdane pravne troškove) konstatirane od treće strane koji se odnose na bilo koji način za vaše korištenje ove internet stranice ili kršenja Uvjeta korištenja.

AUTORSKA I DRUGA INTELEKTUALNA PRAVA

Adaptacija stana. net ,  te verzije ovog naziva, kao i prateći logo te ostali znakovi, su, i ostat će u ekskluzivnom vlasništvu “Breškić” d.o.o .  Bilo kakvo neautorizirano korištenje ovih znakova je nezakonito. Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava , da je sadržaj reproduciran na drugim internet stranicama i slično, molimo da nas obavijestite emailom na adresu: zvonko01@gmail.com

Breškić  d.o.o.
U Zagrebu 0.10.2011.